Contact

Let’s talk

Stuur ons een bericht met al je vragen en opmerkingen.

Dank u voor uw bericht. Het is verzonden.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw bericht. Probeer het later nog eens.
avada-taxi-call-us

Bel ons

Tel.: +31 6 29 44 3004

avada-taxi-email

Mail ons

Email: info@soufsouf.nl

Veelgestelde vragen

Over Souf Souf

Druk, of simpel wel iets vergeten? Relax, Souf Souf brings it fast! Souf Souf is een ophaal- en bezorg dienst die klaar staat wanneer jij wilt. Alles wat in de auto past vervoeren we voor jou of het nu persoonlijke spullen zijn of je net aangeschafte plant van marktplaats.

Vul het formulier in en boek
Klik op de WhatsApp button op de pagina en vul je gegevens in. Let op: start je telefoonnummer met +316. Vul bij ‘enter your message‘ het pick-up- en afleveradres in en vertel wat je laat vervoeren. De bezorg(st)er neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Geen WhatsApp? Vul het aanvraagformulier in op de pagina plaats bezorgopdracht.

Als de aanvraag binnen is, neemt de bezorg(st)er neemt zo snel mogelijk contact met je op. Relax, we bring it fast!

De betaling doe je eenvoudig en snel via de betaallink die je per e-mail of SMS van ons ontvangt. Liever contant? Betaal aan de deur. Heb jij een zakelijke bestelling? Dan kan het ook per factuur.

Ritprijzen:
Binnen Amsterdam: €29,50.
Buiten Amsterdam: €29,50 + een kilometertarief van €2,40 en een tijdtarief per minuut van €0,40.

Zijn je spullen boven de 10 kg? Help de bezorgster met tillen! Anders kunnen hier extra kosten aan verbonden worden.

De bezorging

Souf Souf bezorgd al jouw spullen, zolang het in de auto past! Een mobiele telefoon, laptop, sleutels, bosje bloemen, maar ook zakken met kleding, een taart, koffer(s), een doos met goederen, documenten enz.

Bij minder dan 10 kilo levert Souf Souf tot aan de deur, anders is de voorkeur om de bezorg(st)er even te helpen door het op te halen bij de auto, zodat Souf Souf meteen weer door kan.

In overleg kunnen we ook jouw aankoop ophalen bij een winkel. De winkelier moet telefonisch bereikbaar zijn en weten dat Souf Souf binnen 1 uur jouw pakketje komt ophalen.

Er kan naar een legitimatie worden gevraagd, dus handig dat zowel de verzender, als de ontvanger deze bij de hand houden.

Momenteel is dit alleen nog voor zakelijke aanvragen mogelijk. Souf Souf werkt er aan om dit mogelijk te maken voor jou!

Ja! Je kan het zo prijzig maken als jezelf wilt. Vervoer je spullen binnen Amsterdam? Dan is de ritprijs € 29,50. Vervoer je spullen van Amsterdam naar een locatie buiten Amsterdam of andersom? Dan betaal je bovenop de ritprijs van €29,50 een kilometertarief van € 2,40 + een tijdtarief per minuut van € 0,40.

De ontvanger moet er altijd zelf zijn en wordt direct bij het ophalen gebeld zodat iedereen weet dat de bezorging goed verloopt. Tip: als je de contactgegevens van de buren hebt, geef die dan op als directe ontvanger.

Dat begrijpen we maar al te goed. Wij halen binnen 1 uur jouw spullen op, maar het kan ook zijn dat we er al met een ½ uurtje zijn! Dus, relax Souf Souf brings it fast! Vaker spoedaanmeldingen? Word member en krijg voorrang op andere bezorgopdrachten.

Tijdelijk 50% korting op jouw membership!

Word member